Solat Tiang Ugama!

Lompat Ke Bawoh: [ BOTTOM PAGE ]

[ Home ] - LAST PAGE REFRESH:

carian ..

Thursday, May 5, 2011

Lembah Klang Derby

 

 
kawan ku - Ahmad Azeede, berasal dari Kajang.


 bas baru pertamakali pakai untuk away game .... "jauh" dah jalan niii ... hehehe.




 dua budak KL (saifulamar & jidan) & satu budak KLplus (Robot) taun lepas. budak selangor (wak am) jugak jadi kapten.





tup tup pie & mr zack muncul .. hai takdak training ke di kerawang?



 jidan melawan kengkawan taun lepasnya.



 SSFC nevar surendar.


keeper KL taun lepas tak kasi chan.



gol1 - rudi ready.


 gol1 - bola menujuuu lajuu.



gol1 - bola masuk tuuuu.



 gol1 - ref sahkan gol itu..


 gol1 - rudi bersujud syukuurrr.



 gol1 - syukur Alhamdulillah aku dapat skor pertama Super tahun ni ya ALLAH..



 gol1 - robot baru datang macam nak sujud jugak kot tapi rudi dah bangun dah haha.


gol1 - celebretion.






 waktong menyerang solo.



 asra tanduk tegak jee.


 guna macam menari karawale .. ahaks.



 amri_try - mula cobaan.


 amri_try - pass ke kanan ujung mancari rudii.



amri_try - rudi readyy.
 amri_try - rudi mengcrossing.
 amri_try - am readdyyy.
 amri_try - sekali MISS pulak .. adoyai.
 amri_try - langsung bola diclear oleh defen KL.
 apartmen kot building ni di luar stadium, mase ni laa KL berjaya skor penyamaan, aku plak tengah test shutter nih .. huh huh.
  robotik tanduk di udara



KL serang - serangan bermula.



 KL serang - bola tibaaa.



 KL serang - ditanduk defen slangor.



 KL serang - namun bola tiba kpd player KL lalu... "pomm!"




 KL serang - bola sedang menuju lajuu, berjayakah saiful amar menepis?



 KL serang - "puff!" .. saifulamar bagaikan spiderman menepis bola itu.. terselamat Selangor ..



gol2 - meeting dulu sapa nak sepak ni


 gol2 - jidan komplen defen KL tak berbaris dgn betui.



 gol2 - safiq bermulaaaa



gol2 - waktong setkan bola & safiq shootttt.


gol2 - lepas merembat, coba teka d mana bola



gol2 - bola semakin laju



 gol2 - berjayakah keeper KL mencapai bola ituuu.


gol2 - macam tak masuk jek ..
 gol2 - haa tu dia bola, masuk ropanya
 gol2 - KL tampak keciwa dgn jaringan itu, manakala rudi sedang berlari nak celebrat, namun safiq rilep saja mcm takda papa berlaku.
 gol2 - haha tangan brader ni baru je naik tengah celebrate gol nii.

gol2 - celebration.






haa wujud pun penyokong KL, ultras nii .."city boys! .. city boys!"




 waktong serang 1


waktong serang 2



 wak tong serang 3.



 wak tong serang 4.



 wak am bersungguh-sungguh tapi buntu haselnya .. tu yg ngamuk tu kot mase game dah abes huhu..



 adek beradek ni macam kapel plak, tapi yg pasti diorang = "die hard fan" wak am.



 kad merah lepas kad kunin kedua kepada KL number 9.



 kad merah - muka tidak percaya mamat nih.


 kad merah - aku tak bersalah! kata mamat 9 KL itu...



kad merah - apa buktinya aku bersalah ni linesman!



 ultrasel dikejauhan ...



 Kecik try tapi hasilnya kelaut..



gol3 - wak am nampak rudi di ujung kanan sana.




gol3 - hantaran jauh mencari rudi.



 gol3 - rudi bersungguh-sungguh mengejar bola itu smbil disaksikan SSFC.



 gol3 - bola ini aku punyaa...


gol3 - "aku kejar engkau!" kata defen KL




gol3 - mari mari datang - kata rudi.



 gol3 - mari mari lagii - katanya lagi.



gol3 - opp aku nak rembat pulak nii!



 gol3 - boleh ke blok rembatanku nii? tanya rudi




gol3 - keeper KL bersedia ke tuuu?



 gol3 - alamak bola tu mcm nak masuk jek, kata keper KL..



 gol3 - masok gol la pulak ..



 gol3 - "tensen aku..." kata defender KL.




 gol3 - lapan penyokong selangor kat belah sana & sritaren aci celebret.



 gol3 - alhamdulillah syukur - kata rudi.



 gol3 - lalu beliau pun sujud lagi..



 gol3 - "ok ok cepat sikit ... " kata ref.




gol3 - baru la celeret gol ke-3.



gol3 - celebration depan ssfc otai otai.









-BERSAMBUNGGGGGGGGG-

No comments: